Privatplejehjem uden visitation

En del af samarbejdet mellem Tryghedsrejser og Orpea er et tilbud til danske borgere, herunder udlandsdanskere, som sikre, at man kan få en ældrebolig eller en plejehjemsplads uden at søge kommunen om en ældrebolig eller visiteres til en plejehjemsplads. Det er altså ikke en sagsbehandler i kommunen, der bestemmer (visiterer), om du skal nyde dit orium på Costa del Sol. Der er kun ét krav til vores beboere: Du SKAL være fyldt 65 år.

De fleste foretrækker at bo i eget hjem så længe som muligt. Men der kan pludselig opstå sygdom, dit helbred svækkes, eller du bliver alene og får svært ved at klare dig selv i dagligdagen, så kan det være nødvendigt at flytte i en pleje- eller ældrebolig.

Ældrebolig

Vi skelner ikke mellem ældrebolig og plejebolig. Hos os er du sikret sundhedsfagligt personale døgnet rundt uanset hvor du bor. Vi tager udgangspunkt i din psykiske og fysiske funktionsevne og dit behov for pleje, personlig og praktisk hjælp. Vi sikrer, at du får al den hjælp du har brug for. Vores personale er til stede i døgnets 24 timer.

Før du flytter ind i ”Det Danske Hus”, skal der oprettes en lejekontrakt, og du skal indbetale et indskud. I det omfang du har lyst, spiser du i vores restaurant, ellers kan maden serveres i din lejlighed. Vores personale gør også rent i din bolig og passer i det hele taget på dig.

Du har naturligvis mulighed for at indrette dig med dine egne møbler. Der kan IKKE søges boligstøtte, som man kender det fra danske ældre- og plejeboliger. En ældrebolig er 100% brugerbetalt.

Plejehjem

Mange, der har en demenssygdom, flytter på plejehjem eller i plejebolig på et tidspunkt i sygdomsforløbet. Det er oftest fordi sygdommen er så fremskreden, at man har brug for omfattende pleje, støtte og opsyn det meste af døgnet.

Det Danske Hus i Puerto Banus er indrettet for at hjælpe og støtte seniorer i livets forskellige faser.

Vores plejehjemspladser adskiller sig ikke fra en privat dansk plejehjemsplads. Vi sørger for sengelinned af enhver slags samt personlige hjælpemidler til ethvert behov. Vi har læge, sygeplejersker og sundhedsfagligt personale, som i samarbejde og hver dag ”kommer hele vejen rundt” om dig og dine behov. De observerer og handler på eventuelle ændringer i din helbredstilstand.

Vores læge ordinerer din medicin, som vores personale doserer og uddeler efter aftale med dig. Intet er overladt til tilfældighederne.

Du er til enhver tid velkommen til at kontakte os på telefon eller e-mail for yderligere information. Vi kan desuden arrangerer et ophold så du kan opleve, hvordan det er at bo hos os i Puerto Banus.

læs mere på: www.privatplejehjem.dk

/

Translate »