Det Danske Hus i Puerto Banus

Det Danske Hus i Puerto Banus tæt ved Marbella er noget ganske særligt. Det er stedet for dig, der trænger til rekreation og genoptræning efter en knæ- eller hofteoperation eller efter et sygdomsforløb. Her kan du slappe af uden nogen form for stress og jag. Det Danske Hus er ikke et plejehjem, det er heller ikke et hotel, det er et ældrecenter med fokus på tryghed og sikkerhed i døgnets 24 timer.

Du får en lækker 2- eller 3- værelses lejlighed uden dørtrin, bestående af stue med køkkenafdeling, soveværelse med en eller to senge, stort badeværelse med bruseniche og egen altan. Det er muligt at tilkøbe en lejlighed med ekstra soveværelse.

Du kan nyde dagen ved swimmingpoolen, der ligger direkte i tilknytning til lejlighederne med komfortable liggestole og gratis håndklæder. Du finder skygge under den lækre pergola med magelige kurvemøbler.

I Det Danske Hus har vi skiftet det traditionelle personale, du normalt vil møde på hotellet på charterrejsen, ud med omsorgsfulde mennesker, der har en sundhedsfaglig baggrund.

Vi har vores faste læge, en stor og dygtig stab af sygeplejersker, social- og sundhedsassistenter, ergo- og fysioterapeuter. De er allesammen uddannet i Spanien og taler både spansk og engelsk. Dertil kommer vores danske læge, Henrik Reinhard, der har sin praksis og hjerteklinik lige overfor Det Danske Hus. Desuden har vi vores danske sygeplejerske, Xandra Vestergaard, som altid kan kontaktes.

Når du bor i Det Danske Hus, er du sikker på optimal pleje og opmærksomhed i døgnets 24 timer. I alle lejligheder er der kaldeanlæg ved sengen og på badeværelset.

Vi skal understrege, at vores spanske kok tilbereder dagens tre måltider ud fra spanske køkkentraditioner. Det betyder varieret sund og lødig kost. Morgenmaden er, som du kender den fra de fleste hoteller, Continental Breakfast med scrambled eggs, bacon, pølse, hvidt brød, smør, ost, skinke og marmelade. Frokost og aftensmad er traditionelt spansk og serveres i restauranten incl. en øl/et glas vin til maden. Der er altid en lille forret, typisk suppe eller salat og mulighed for at vælge mellem to hovedretter. Hver eftermiddag er der kaffe i Cafeen, og vi bestræber os på, at der er en Baileys til eftermiddagskaffen.

Fra Det Danske Hus i Puerto Banus er der få minutters gang til en stor lækker sandstrand, Middelhavets bølger og marinen. Puerto Banús ligger omkring 7,5 km fra centrum af Marbella. Malaga’s lufthavn i øst ligger kun 60 km væk, og Gibraltars lufthavn i vest ligger 70 km fra byen.

Puerto Banus har et særligt mikroklima, som beriger os med milde temperaturer hele året, solen skinner 320 dage om året. Puerto Banus ligger 4 kilometer fra Marbella, som byder på rigtig mange attraktioner, seværdigheder og shoppingcentre.

Oprindelig blev Puerto Banus anlagt som en eksklusiv marina. Marinaen blev bygget af den lokale forretningsmand og ejendomsudvikler José Banús og blev åbnet i maj 1970. Området omkring marinaen er kendt for sit luksuriøse præg med dyre forretninger og hyppige anløb af store, dyre lystbåde, tilhørende verdens jetset.

Hvis du har behov for hjælp, kan du leje en personlig assistent på dags- eller timebasis, f.eks. hvis du gerne vil ud at opleve noget på egen hånd- det kan være en tur til Picasso Museet i Malaga eller et besøg i det enorme udendørs shoppingcenter, Plaza Mayor, hvor du finder alle de kendte mærkevare-forretninger. Her koster langt det meste halv pris af i Danmark.

Foretrækker du indendørs shoppingcentre, kan vi varmt anbefale La Cañada i Marbella eller El Corte Inglés, som ligger få minutters gang fra Det Danske Hus i Puerto Banus. Du kan også tage en personlig assistent under armen og gå til stranden eller tage ind til byen og opleve atmosfæren på en af de mange cafeer i Marbellas gamle bydel.

Ambassadørens kommentar:

Det Danske Hus og samarbejdet med Orpea er noget ganske unikt og et enestående tilbud til ældre med behov for rekreationsophold eller genoptræning efter knæ- eller hofteoperation. Det er et ældrecenter, med hvad deraf følger af institutionspræg. Det er heller ikke her, du skal forvente den store gourmet-oplevelse. Til gengæld kan du se frem til en stab af meget dygtige og veluddannede læger, sygeplejersker, ergo- og fysioterapeuter, som dedikerer deres viden og uddannelse til at få dig i bedre form og genetablering af din førlighed. Den parklignende have, der omgiver Det Danske Hus er meget smuk og indbyder til ro og fordybelse. Har man god appetit og vil krydre smagsløgene med kulinariske oplevelser, ligger der mange lækre prisbillige cafeer, bistroer og restauranter inden for 15 minutters gang fra Det Danske Hus.

REJSEN INKLUDERER:

•    Falck-assistance, hvis der er behov, fra du har tjekket ind til gaten

•    1 kuffert max. 20 kilo indtjekket + 1 håndtaske med ombord

•    Direkte fly t/r København – Malaga Int. Airport

•    Alle lufthavnsskatter og afgifter

•    Assistance, hvis der er behov, fra gaten til udgangen i Malaga Int. Airport

•    Modtagelse ved vores danske destinationschef i Malaga Int. Airport

•    Transport fra lufthavnen til Puerto Banus i rummelig bil eller minibus

•    Indkvartering i egen seniorvenlig lejlighed

•    Fuld forplejning: Morgenmad, frokost og aftensmad med øl, vand, vin.

•    Dansk destinationschef hjælper med indkvarteringen.

•    Dansk destinationschef holder morgenmøde med gæsterne første morgen

•    Gåtur sammen med dansk guide, så du lærer nærområdet at kende

•    Dansk guide /sygeplejerske mødes med gæsterne ved midt-ugemødet

•    Vores erfarne danske sygeplejerske kan kontaktes døgnet rundt.

•    Vores danske læge Henrik Reinhard kan tilkaldes 24 timer i døgnet.

•    Dansk destinationschef assisterer ved afrejsen.

Pris: Se venligst prislisten.


Translate »