Puerto Banus

Puerto Banús – Spanien’s svar på St. Tropez
 

Puerto Banus er indbegrebet af afslapning i et lækkert klima.

Puerto Banús er en havneby direkte ud til Middelhavet omkring 7,5 km fra centrum af Marbella. Malaga’s lufthavn i øst ligger kun 60 km væk, og Gibraltars lufthavn i vest ligger 70 km fra byen.

De vidunderlige klima i Puerto Banús med mere end 320 solskinsdage om året tiltrækker mere end 4 millioner besøgende om året og er fortrinsvis en ferieby.

Oprindelig blev Puerto Banus anlagt som en eksklusiv marina. Marinaen blev bygget af den lokale forretningsmand og ejendomsudvikler José Banús og blev åbnet i maj 1970. Området omkring marinaen er kendt for sit luksuriøse præg med dyre forretninger og hyppige anløb af store, dyre lystbåde, tilhørende verdens jetset.

En slentretur langs marinaen byder på lystbåde i millionklassen og luksus biler. Fortsætter du langs promenaden, får du rig mulighed for at nyde solen og udsigten til de bedste restauranter og cafeer.

De største og mest kendte mærkevare indenfor modebranchen har butikker her og tre indkøbscentre, inklusiv Spaniens mest profitable varehus El Corte Inglés, som ligger fem minutters gang fra vores ældrecenter.

I dagtimerne byder Puerto Banús på lækre sandfyldte strande med store liggestole, et væld af cafeer og restauranter og alt hvad du kan drømme om af luksus og afslapning.

Golfentusiaster kan nyde godt af et yderst velsorteret udbud af golfbaner i omkringliggende Golf Valley.


Translate »