Velkommen til Tryghedsrejser

Tryghedsrejser har fundet et særligt sted – et sted hvor tiden får lov til at stå stille. Et sted, hvor du kan tage en pause fra hverdagen, og nyde livet under vajende palmer – her falder du til ro, og slapper af under sydens varme sol, med Middelhavet som genbo.

Tryghedsrejser vil gerne invitere dig med på et skønt ophold i Puerto Banus i det mondæne Marbella i Sydspanien.

Vi flyver fra København og Billund samt fra Aalborg og Aarhus i højsæsonen til Malaga i Spanien. I lufthavnen står vort danske personale klar til at modtage dig. Vi sørger din videre transport til Puerto Banus.

Lejlighederne er designet som seniorvenlige og rummelige. De er indrettet uden dørtrin og nemme at komme rundt i. Her kan vores gæster nyde roen og lade kroppen op med masser af vitaminer fra solen. Den fantastiske beliggenhed nær tæt på stranden og byens centrum giver dig mulighed for at komme rundt og opleve den vidunderlige sydspanske atmosfære.

Lejlighederne er meget velholdte og ideelle til såvel ophold i ferieperioder eller som permanent ophold. Som dansk statsborger kan du blive i op til seks måneder.

På fællesarealerne finder du haven med mange eksotiske planter og palmer, pergola med lækre kurvemøbler, fitnesscenter, swimmingpool, cafeteria og restaurant. I løbet af dagen vil vores personale indbyde til spil og lette fysiske aktiviteter, der altid tilpasses den enkeltes behov.

Et ophold byder på velvære, ro og service, der vil gøre dit ophold til den bedste oplevelse. Vi tilbyder tryghed under hele dit ophold med en sygeplejerske lige ved hånden, og er der behov, så er der altid en læge i nærheden.

Hos os kan du vælge at holde fri og slappe af ved den lækre pool, nyde tilværelsen under pergolaen med vajende palmer omkring dig eller gå de få minutter, der er til Middelhavels skønneste sandstrand.

Du kan bestille genoptræning, hvis du er knæ eller hofteopereret, eller af en eller anden grund har ubalance i bevægeapparatet.

Måske har du brug for at komme på aflastning, hvor du og din eventuelle ægtefælle tilbydes ophold i lejlighed med to senge eller gæsteværelse. Vores dygtige personale sørger for du har det godt og yder omsorg og pleje. Hvis du har behov, kan vores fysioterapeuter og ergoterapeuter genoptræne dine færdigheder. Hvis det er din ægtefælle der normalt passer dig, er der muligheder for udflugter og oplevelser, mens vi sørger for dig.

Og så kan du i øvrigt glæde dig til, at vi har en dygtig og passioneret kok, der sætter en ære at tilberede de lækreste måltider der serveres morgen, middag og aften i restauranten.

Vi er i Spanien, der er rigt på økologiske grøntsager og frisk frugt. Fisk landes hver dag fra Middelhavet og Atlanterhavet

Kødkvæg græsser på sletternes oppe ved Valencia.

Kyllinger, ja du tror det næppe men her vejer friskslagtet kylling næsten to kilo. Vi tager hensyn til alle gæster, hvad enten det drejer sig om diabetikere, diæter, allergier også de kræsne får vores opmærksomhed. Såvel til frokost som til middagen er der altid to retter at være imellem.

Translate »