Ophold i Puerto Banus

Enhver kan have brug for luftforandring og komme væk hjemmefra. Med Tryghedsrejser kommer du ned til sydens sol, hvor du kan lade dine batterier op med vitaminer, så din krop og sjæl får ny energi.

Har du brug for et rekreationsophold eller genoptræning efter en knæ- eller hofteoperation?

 I Det Danske Hus i Puerto Banus, skræddersyer vi dit ophold. Vi er med dig, lige fra afgangen i lufthavnen til du vender hjem. Vi yder dig tryghed 24 timer i døgnet.

I “Det Danske Hus” i Puerto Banus har vi skabt rammerne, det er dig der fylder dem ud. Du kan sætte dig under pergolaen med en god bog og et glas Sangria. Eller du kan lægge dig godt tilrette ved poolen, og tage en dukkert præcis når det passer dig.

Du bestemmer selv farten. Måske er der tre andre gæster, der mangler en makker til et slag Whist eller Bridge.

Du afgør selv, hvor meget du ønsker at være en del af fællesskabet, og hvad du har behov for at deltage i. Du kan altid trække dig tilbage til din lejlighed, og være dig selv på din private terrasse.

Puerto Banus er et af de skønneste pletter på jorden. Fra ”Det Danske Hus” er der fem minutters gang til den skønneste Middelhavsstrand, hvor du kan leje en liggestol eller købe en drink i cafeen.

Du kan gå opdagelse i nærområdet og nyde en frokost eller en middag på en af de mange cafeer, bistro eller restauranter.

I en taxa er du hurtigt inde i Marbella centrum, hvor du kan nyde en kop kaffe eller en Sangria på en af de mange cafeer. Desuden har vi et udflugtsprogram som byder på mange muligheder.

Vælg mellem 8 eller 14 dages ophold incl. fly, 1 kuffert max 20 kilo og en håndtaske og transfer, fuld forplejning (morgenbuffet, frokost og middag med en øl eller et glas vin inkluderet samt en Bailey til eftermiddagskaffen). Pris 8 dage fra 15.998 – 14 dage fra kr 19.998

Translate »