Personlig Assistent

I Det Danske Hus i Puerto Banus, er der sygeplejefagligt personale omkring dig døgnet rundt, som er klar til at hjælpe dig, hvis du skal have hjælp til støttestrømpen, bad, påklædning eller en tur i poolen.

Der er kaldeanlæg ved sengen og i badeværelset i alle lejligheder. Så du døgnet rundt kan tilkalde hjælp. Det er inkluderet i prisen.

Du kan købe en Personlig Assistent på timebasis som hjælper dig, under dit ophold i Puerto Banus. Eller du kan købe en Personlig Assistent, som hjælper dig i 8 timer om dagen i 8 eller 14 dage.

Du kan vælge, at din personlige assistent mødes med dig i lufthavnen ved afrejse fra Danmark og hjælper dig, til I er hjemme igen, eller tager imod dig, når du ankommer til Det Danske Hus.

En Personlig Assistent på time basis kan ledsage dig, hvis du vil til standen, på en udflugt eller lignende. Prisen pr time er på hverdage kr. 200,00 søndage og helligdage kr. 300.00 Tilkøb er på minimum 3 timer.

Vælger du en Personlig Assistent, som er ved din side i 8 timer i tidsrummet, fra kl 08.00 – 22.00 med mindre andet er skriftligt aftalt. får du hjælp til personlig pleje, bad og påklædning. I kan tage på udflugter sammen, en tur på standen eller på cafe. Din Personlige Assistent kan også være ved din side, hvis du har tilkøbt et genoptræningsprogram.

Vores Personlige Assistenter har en sygeplejefaglig baggrund som sygeplejerske, SSA/SSH, handicaphjælper eller lignende. I samråd med dig finder vi den rigtige person.

Prisen for en Personlig Assistent i 8 dage a 8 timer i tidsrummet 08.00 – 22.00 er kr.: 12.000 . Prisen for 14 dage 8 timer i tidsrummet 08.00-22.00 er kr. 21.000 + eventuel flybillet.

Rejseledsager og Personlig Assistent

Du kan købe en samlet pakke, så du har en hjælper ved hånden fra du tjekker in i lufthavnen i Danmark til du er retur i Danmark. Prisen for Rejseledsager og Personlig Assistent i 14 dage er kr 28.000,00.

Regler for Personlig Assistenter

Vi er underlagt spanske regler og lovgivning, derfor skal du være opmærksom på, at din Personlige Assistent arbejder 8 timer i tidsrummet 08.00 – 22.00. En Personlig Assistent må IKKE overnatte i din lejlighed.

Du kan altid tale med vores rejsekonsulent så tilrettelægger vi rejse og ophold sammen

Translate »