Tilkøb Personlig Assistent

Tilkøb Personlig Assistent

Der er mulighed for tilkøb af en personlig assistent, men du er altid i trygge hænder når du opholder dig i Det Danske Hus i Puerto Banus. Der er sygeplejefagligt personale døgnet rundt, Vi har dansk personale i dagtimerne.

Gratis assistance:

Der er personale klar til at hjælpe dig, hvis du skal have hjælp til støttestrømpen, bad eller påklædning. Hvis du vil i poolen kan du også få hjælp. I nattetimerne kan du altid tilkalde vores faste sygeplejerske. Der er kaldeanlæg i alle lejligheder.

Tilkøb assistance:

Tryghedsrejser giver dig forskellige muligheder for at tilkøbe en personlig assistent:

1: Du kan købe en rejseledsager som møder dig i din afrejselufthavn i Danmark og flyver sammen med dig til Malaga.

2: Du kan købe en Personlig Assistent som hjælper dig under dit ophold i Puerto Banus.

3: Eller du kan vælge en Personlig Assistent som hjælper dig i 14 dage, lige fra i mødes i lufthavnen til I er hjemme igen.

Rejseledsager

En rejseledsager giver dig tryghed på rejsen. Din rejseledsager møder dig ved Tjek In skranken i lufthavnen, og er sammen med dig, til du ankommer i Malaga, hvor en repræsentant fra Tryghedsrejser står klar til at modtage dig, og hjælper dig videre på turen til Puerto Banus.

Rejseledsageren går sammen med dig gennem sikkerhedskontrollen, og hjælper dig med eventuelle indkøb i Duty Free eller cafeer. I følges til gaten og går ombord i flyet. Din rejseledsager hjælper dig med evt. håndbagage som placeres i boxen over stolesædet.

Når flyet ankommer til Malaga vil Rejseledsageren hjælpe dig ud af flyet med håndbagagen, videre til bagageudlevering, hvor rejseledsageren hjælper dig med kuffert og bagagevogn frem til ankomsthallen i Malaga lufthavn. Her modtages du af en repræsentant fra Tryghedsrejser, der hjælper med videre transport til Puerto Banus.

Prisen for en rejseledsager er kr. 5.250

Personlig Assistent

De fleste af vores Personlige Assistenter har en sygeplejefaglig baggrund som sygeplejerske, SSA/SSH, handicaphjælper eller lignende. I samråd med dig finder vi den rigtige person.

Hvis du ønsker tryghed under hele dit ophold, at du har en fast Personlig Assistent ved din side i 8 timer i tidsrummet er fra kl 08.00 – 22.00 med mindre andet er skriftligt aftalt. Din Personlige Assistent kan hjælpe dig i bad og med påklædning. I kan tage på udflugter sammen, en tur på standen eller på cafe. Din Personlige Assistent vil også være ved din side, hvis du har tilkøbt et genoptræningsprogram.

Prisen for en Personlig Assistent i 8 dage 8 timer i tidsrummet 08.00 – 22.00 er kr.: 10.080 14 dage 8 timer i tidsrummet 08.00-22.00 er kr 17.640,00

Personlig Assistent på time basis

Du kan tilkøbe en Personlig Assistent på time basis f.eks., hvis du vil have en ledsager med til standen, på en udflugt eller lignende. Prisen pr time er på hverdage kr. 150,00 søndage og helligdage kr. 200.00 Tilkøb er på minimum 3 timer.

Rejseledsager og Personlig Assistent

Du kan købe en samlet pakke, således at du har en hjælper ved hånden fra du tjekker in i lufthavnen i Danmark til du er retur i Danmark, Prisen for Rejseledsager og Personlig Assistent i 14 dage er kr 28.140,00

Regler for Personlig Assistenter

Da vi er underlagt de spanske regler, er det er vigtigt, at du er opmærksom på, at din Personlige Assistent arbejder i tidsrummet 08.00 – 22.00.

En Personlig Assistent må IKKE overnatte i din lejlighed.

Tryghed fra 22.00 – 08.00

Du er ikke overladt til dig selv i nattetimerne. Din lejlighed er udstyret til tilkaldeanlæg, hvis du får behov for hjælp, kan du tilkalde en sygeplejerske der er i fast nattevagt.

Du kan altid tale med vores rejsekonsulent så tilrettelægger vi rejse og ophold sammen

Translate »