Tilkøb genoptræning

Mange patienter fortæller, at de “kæmper med at komme rundt om køkkenbordet”. Andre fortæller, at de er “usikre på benene”. Derfor tilbyder vi specialiseret intensiv genoptræning til knæ- og hofteopererede.

Vores fysioterapeuter tager altid udgangspunkt i dine ønsker for fremtiden, i forhold til dine ressourcer. Fysioterapeuten udarbejder et genoptræningsprogram, som dels tager udgangspunkt i dit funktionsniveau, og dels i dine mål for at genvinde de færdigheder du havde før, du fik nyt knæ eller ny hofte. For at kunne deltage i et genoptræningsforløb hos os, skal der være gået 12 uger siden din operation.

Under dit ophold vil dagene være fyldt med god mad, sol, individuel træning, behandlinger og vejledninger, samtaler, undervisning, sund og lødig kost og meget andet. Det lyder måske som lidt af en udfordring, men vi gør alt for at du skal få en bedre hverdag. En del af genoptræningen foregår i opvarmet pool.

Et genoptræningsprogram består typisk af 8 – 10 dage med genoptræning 2 x 45 minutter fordelt på formiddag og eftermiddag samt eventuelt 2 x genoptræning i opvarmet pool, hvis det er relevant. Prisen er kr. 8.750 hertil skal du lægge rejsens pris.

Translate »