Bortrejst på dagen!

Sådan slutter teksten ofte i avisens omtale af et guldbrudepar eller en rund fødselsdag. Det er blevet meget populært at droppe den store familiefest og fejre begivenheden under sydlige himmelstrøg – måske sammen med den nærmeste familie eller nære venner.

Hos Tryghedsrejser hjælper vores erfarne rådgiver og destinationschefen med at arrangere ferien og gøre dagen uforglemmelig.

Vi kan skræddersy ud- og hjemrejse efter specifikke ønsker.

Som udgangspunkt kan du vælge et af vores dejlige 4-stjernede hoteller: Benalmádena Palace eller Sunset Beach Club.

Vi har mulighed for at skaffe en dansk privatchauffør, en limousine eller minibus, som kører jer fra lufthavnen til hotellet. Vores danske destinationschef kender områdets bedste restauranter, hvor kokken kan kreere en helt speciel middag. Vi har desuden et udflugtsprogram, som kan vise dig det meste af Andalusien. Vi anbefaler, at du kigger på vores udflugtsprogram. Der er virkelig mange skønne oplevelser at vælge imellem. Vi står naturligvis til rådighed for råd og vejledning som kan gøre dagen minderig.

Efter aftale bestiller vi bord på en eksklusiv restaurant, f.eks. https://www.mar-chica.com eller Trocadero https://www.grupotrocadero.com med direkte udsigt over Middelhavet. Skal menuen være fisk og skaldyr, så anbefaler vi den velrenommerede restaurant i Benalmádena, Puerto Banus: Los Mellizos : Saint Tropez – Los Mellizos eller foretrækker I et par timers kørsel gennem det smukke sydlige Andalusien til den spanske sydspids Tarifa. Så står kokken på restaurant la Pescaderia klar til at kreere en udsøgt menu. Her er den røde tun en specialitet blandt meget andet af sæsonens friske fisk og skaldyr. Hertil kan nydes en lækker vin eller spansk cava.

Alt kan tilrettelægges hjemmefra sammen med vores rejsekonsulent. Ring 60 581 481 mandag – fredag 10 – 15 eller send en email via vores kontaktformular. Hos Tryghedsrejser glæder vi os til at råde og vejlede dig.

Translate »