Genoptræning med refusion

Hvis du har behov for et intensivt genoptræningsforløb hos en fysioterapeut og samtidig har planer om at tage sydpå, så kan Tryghedsrejser tilbyde at et lækkert ophold på 4-stjernet serniovenligt lejlighedshotel, hvor fysioterapeuten kommer til dig og yder behandling.

Husk, hos Tryghedsrejser har du altid adgang til dansk læge og sygeplejerske hvis uheldet er ude.

Som udgangspunkt skal du henvende dig til din læge eller speciallæge og bede om en henvisning til vederlagsfri fysioterapi. Efterfølgende skal din sagsbehandler i kommunen godkende du får vederlagsfri fysioterapi.

Du skal selv betale rejse og ophold. Desuden skal du lægge ud for udgifterne til fysioterapeuten. Når du kommer retur til Danmark, afleverer du din kvittering til din hjemkommune, hvor du får refundet ca. 60% af udgiften til fysioterapeut. Hvis du er medlem af ”Sygesikringen Danmark”, kan du også få tilskud derfra. Hvis du ikke er berettiget til vederlagsfri fysioterapi, kan du få dækket ca. 25% af udgifterne til dine fysioterapi behandlinger.

Fysioterapeut Rikke Markussen

Fysioterapeut Rikke Markussen har dansk ydernummer: 9084. Rikke er desuden registeret med autorisation i Andalusien. Rikkes ydernummer er det nummer, der identificerer fysioterapeuten, som yder af behandling med tilskud fra den offentlige sygesikring.

Vi anbefaler et intensivt behandlingsforløb på 14 dage med 18 behandlinger (2 x 60 minutter pr dag i 9 dage det koster € 1.260 svarende til ca kr. 9.500. Heraf får du refunderet ca kr 6.050.

Rikke kommer til dig og foretager behandlingerne i din lejlighed på hotellet, hvor der også er mulighed for at få behandlinger i varmtvands bassin og i motionscentret, hvor du har fri adgang til alle redskaber.

Rikke Markussen yder individuel behandling til patienter med sklerose, knæ- og hofteopererede og cancer patienter, der har fået konstateret nedsat funktionsniveau i eget hjem, samt enhver der trænger til genoptræning efter et langvarigt sygdomsforløb.

Et genoptræningsophold inkluderer en forventningssamtale inden afrejse, træning under opholdet i forhold til din målsætning. Rikke giver dig desuden anvisning videre træning når du returnerer til Danmark.

Det milde solrige klima på Costa del Sol er et ekstra plus for din genoptræning fordi Rikke Markussen også har mulighed at tilbyde udendørs fysioterapi.

Vejledende regler for refusion af genoptræning hos fysioterapeut

Du skal gå til din læge og bede om en lægefaglig begrundet henvisning til vederlagsfri genoptræning hos fysioterapeut jf. sundhedsloven § 140 og 140 a.

Derefter går du til din sagsbehandler i kommunen og beder om at få godkendt vederlagsfri genoptræning.

Får du godkendt vederlagsfri genoptræning får du refunderet kr 483,76 for første behandling og kr 327,31 af de følgende behandlinger.

Prisen for en behandling hos fysioterapeut Rikke Markussen er € 70 / ca. kr 525,00. 18 behandlinger vil koste ca. 9.500,00.

Efter hjemkomst til Danmark kan du få refunderet ca. kr 6.050,00

Får du ikke godkendt vedlagsfri genoptræning, så gælder henvisningen til delvis refusion. Her kan du få du refunderet kr. 193,77 af første behandling og kr. 123,21 af de følgende behandlinger. Det betyder, at du ved hjemkomst til Danmark kan få refunderet ca. kr. 2.288,00

BEMÆRK: Tryghedsrejser, er ikke ansvarlig for refusion af fysioterapi.

REJSE MED GENOPTRÆNING INKLUDERER:

•    Falck-assistance, hvis der er behov, fra du har tjekket ind til gaten

•    1 kuffert max. 20 kilo indtjekket + 1 håndtaske med ombord

•    Direkte fly t/r København / Billund / Thirstup / Aalborg- Malaga Int. Airport

•    Alle lufthavnsskatter og afgifter

•    Assistance, hvis der er behov, fra gaten til udgangen i Malaga Int. Airport

•    Modtagelse ved vores danske destinationschef i Malaga Int. Airport

•    Transport fra Malaga Int. Airport til Benalmádena Palace

•    Dansk destinationschef hjælper med indkvarteringen.

•    Vores erfarne danske sygeplejerske kan kontaktes døgnet rundt.

•    Vores danske læge Anders Gemsing kan tilkaldes 24 timer i døgnet.

•    Dansk destinationschef assisterer ved afrejsen.

Translate »