Afslapning, rekreation og genoptræning

Enhver kan have brug for luftforandring og komme væk hjemmefra. Med Tryghedsrejser kommer du en tur ned til sydens sol, hvor du kan lade batterier op med vitaminer så din krop og sjæl får ny energi.

Har du brug for et rekreationsophold eller genoptræning efter en knæ- eller hofteoperation, så skræddersyer vi dit ophold. Vi er med dig, lige fra afgangen i lufthavnen til du vender hjem. Vi yder tryghed 24 timer i døgnet.

I samarbejde med ORPEA, der er driver private ældrecentre, med speciale i rehabilitering i mere end 20 lande, kan vi tilbyde top motiveret og veluddannet sundhedspersonale, der sammen med vores danske personale er omkring dig, fra du står op, til du går i seng.

Hvis du har behov, kan du tilkøbe en Personlig Assistent der tager med dig, hvis du vil på stranden og have en dukkert i Middelhavet, hvis du vil på shopping i et af de store indkøbscentre eller hvis du vil på cafe inde i byen. Se prislisten.

.

.

Mange vælger at kombinere 14 dages ophold med tilkøb af professionel genoptræning efter en knæ- eller hofteoperation. Formålet med specialiseret genoptræning efter en knæ- eller hofteoperation, er at fremme den enkeltes mulighed for at klare sig selv, lette den daglige tilværelse og forbedre livskvaliteten. Det gode klima med sol og varme er sammen med vores dygtige fysioterapeut medvirkende til, at du genvinder tabte færdigheder og opnår størst mulig selvstændighed og uafhængighed i hverdagen. Se Prisliste

Når du rejser med os, er du som udgangspunkt selvhjulpen med hensyn til personlig hygiejne, påklædning, spisning, toiletbesøg m.v.. Men har du brug for hjælp til bad, påklædning og personlig hygiejne, så har vi personale klar til at hjælpe dig. Snak med vores rejsekonsulent om dine behov så tilrettelægger vi din rejse og ophold sammen.

Alle lejligheder er udstyret med kaldeanlæg. I tidsrummet 22.00 – 08.00 kan du, med et tryk på en knap i din lejlighed, tilkalde vores faste nattevagt, der er en engelsktalende sygeplejerske.

Hos os, er der også plads til din ægtefælle eller partner.

Vi har standardlejligheder, lejligheder med to senge i soveværelset og lejligheder med gæsteværelse.

Læs mere under Datoer og Priser.

Genoptræningsophold:

Årsagen til et genoptræningsophold hos os, kan typisk være efter en knæ- eller hofteoperation, hvor du måske ikke har fået tilstrækkelig genoptræning. Servicelovens regler har også begrænsninger, hvor man må betale sig til genoptræning. Måske har du været udsat for en ulykke, hvor du har et nedsat funktionsniveau i eget hjem.

Vores fysioterapeuter tager altid udgangspunkt i dine ønsker for fremtiden i forhold til dine ressourcer. Sammen med dig opstiller vores fysioterapeuter nogle realistiske mål. Under dit ophold vil dagene være fyldt med god mad, solens naturlige vitaminer, individuel træning, behandlinger og vejledninger, samtaler, undervisning, sund og lødig kost og meget andet. Det lyder måske som lidt af en udfordring, men vi gør alt for at du skal få en bedre hverdag. En del af genoptræningen foregår i opvarmet pool.

Udover vores eget kompetente personale, har vi et tæt samarbejde med Spaniens førende privatklinik og privathospital.

Rekreationsophold:

Under vajende palmer er et rekreationsophold hos os i Puerto Banus, det nærmeste du kommer den perfekte ferie med masser af selvforkælelse. Du får frisk luft, masser af sol og dejlig hjemmelavet mad. Vores personale gør deres bedste for at du får et skønt ophold tæt på Middelhavet.

Vi kan tilbyde dig motion efter lyst lyst og behov. Hos os er motion alt fra et spil petanque til en gåtur langs standen eller langs lysbådehavnen med en Personlig Assistent under armen eller en halv time på motionscyklen.

Et rekreationsophold bliver tilrettelagt helt individuelt og i forhold til det behov, udfordringer og kræfter, den enkelte måtte have. Tag en snak med vores rejsekonsulent så tilrettelægger vi rejse og ophold sammen. Se Prisliste

8 eller 14 dages ren afslapning

Enhver kan have brug for luftforandring og komme væk hjemmefra. Med Tryghedsrejser kommer du en tur ned til sydens sol, hvor du kan lade dine batterier op med vitaminer, så din krop og sjæl får ny energi.

Har du brug for et rekreationsophold eller genoptræning efter en knæ- eller hofteoperation?  I Det Danske Hus i Puerto Banus, skræddersyer vi dit ophold. Vi er med dig, lige fra afgangen i lufthavnen til du vender hjem. Vi yder dig tryghed 24 timer i døgnet.

I Puerto Banus har vi skabt rammerne, det er dig der fylder dem ud. Du kan sætte dig under pergolaen med en god bog og et glas Sangria. Eller du kan lægge dig godt tilrette ved poolen, og tage en dukkert præcis når det passer dig.

Du bestemmer selv farten. Måske er der tre andre gæster, der mangler en makker til et slag Whist eller Bridge.

Du afgør selv, hvor meget du ønsker at være en del af fællesskabet, og hvad du har behov for at deltage i. Du kan altid trække dig tilbage til din lejlighed, og være dig selv på din private terrasse.

Puerto Banus er et af de skønneste pletter på jorden. Fra ”Det Danske Hus” er der fem minutters gang til den skønneste Middelhavsstrand, hvor du kan leje en liggestol eller købe en drink i cafeen.

I en taxa er du hurtigt inde i Marbella centrum, hvor du kan nyde en kop kaffe eller en Sangria på en af de mange cafeer. Desuden har vi et udflugtsprogram som byder på mange muligheder.

Translate »