Om os

Efter mere end tre års forarbejde

kan vi nu præsentere Tryghedsrejser

Af Arne Møller, grundlægger.

Da jeg i 2015 flyttede til Benalmadena på den spanske solkyst, oplevede jeg, hvordan mange ældre turister havde besvær med at komme rundt. Det var især de mange trapper, snørklede ujævne fortove og stisystemer der var en udfordring. Mange fortalte, at de havde problemer med små elevatorer og smalle gange på de mindre hoteller.

Vi kommer ikke uden om, at Spanien og Andalusien er bjergrigt, men jeg tænkte: ”Det her, det kan gøres bedre”.

Gennem nogle måneder besøgte jeg forskellige hoteller og afsøgte markedet for seniorvenlige hoteller med nem adgang til Middelhavet. De var få! En anden udfordring var personalet. Ville vi kunne skaffe det personale, der skulle tage imod vores gæster?

Gennem en god ven kom jeg i kontakt med direktør, Dorte Olsen-Kludt, GuldBoSund Friplejehjem og hendes vicedirektør, Søren Larsen.

Vi satte os sammen i 2019 med det formål, at finde en løsning og som mine faglige sparringspartnere har Dorte og Søren taget del i udviklingen af Tryghedsrejser, og ikke mindst den aftale vi har indgået med, Orpea, der er Europas største aktør inden inden for ældrepleje og rehabilitering. Sammen har vi skabt rammen for “Det Danske Hus” i Puerto Banus, hvor vi fremover vil byde danskere velkommen til afslapning, genoptræning og rehabiliteringsophold

Jeg er både stolt over og glad for, at Dorte har påtaget sig hvervet som formand og Søren som næstformand for bestyrelsen i Tryghedsrejser. De har begge en uvurderlig stor viden om udvikling og personale.

Fra februar 2023 er vi klar til at sende de første danskere på 14 dages ophold i Puerto Banus til en eventyrligt ophold under vajende palmer med fuld pension og en Bailey til kaffen.

Gennem tre år har vi også kigget til højre og venstre for at finde personalet som egner sig til et så stort projekt. Vi kendte nogen – andre fik vi anbefalet, bl.a. har vi fået stor hjælp fra en sygeplejerske med flere års erfaring fra det danske rehabiliteringshospital Montebello.

Lige fra vores danske personale i Spanien til chefen for rejsebureau og salgskonsulenten på kontoret i Danmark er hele staben af medarbejdere håndplukket.

Læge, Henrik Reinhard mødte vi på Montebello. Vores fysioterapeut Camilla Paludan er fundet i vores netværk. Sygeplejerske, Xandra Vestergaard, kommer med mange års erfaring med knæ- og hofteoperationer fra ortopædkirurgisk afdeling på Køge Sygehus.

Vi sælger vi livskvalitet og tryghed 24 timer i døgnet. Vores faste stab af danske medarbejdere i Det Danske Hus har en fælles funktion som “Personlige Assistenter” for vores gæster.

Hos os kan du tilkøbe ekstra hjælp på din rejse eller under dit ophold i Puerto Banus. I vores prisliste kan du læse mere om tilkøb, f.eks. af en rejseledsager og hvad du kan få af ekstra personlig hjælp, hvis du tilkøber en personlig assistent mens du opholder dig i Puerto Banus.

Som noget ganske enestående tilbyder vi knæopererede og hofteopererede 14 dages ophold med 10 dages intensiv genoptræning to gange dagligt a 45 min og to gange 45 minutters genoptræning i varmtvandsbassin. Vores dygtige fysioterapeut, Camilla Paludan, udarbejder et genoptræningsprogram, som dels vil tage udgangspunkt i dit funktionsniveau og dels i dine mål. For at kunne deltage i et genoptræningsforløb hos os, skal der være gået 12 uger fra din operation til du kommer ned til os.

Vores tilsynsførende sygeplejerske holder øje med genoptræningen så du ikke overbelastes.

Læge Henrik Reinhard er vores genbo, hans lægepraksis ligger lige ovre på den anden side af gaden, han kan konsulteres, hvis der opstår problemer.

Henrik en anerkendt hjertelæge, han har sin private hjerteklinik på Privathospitalet i Marbella. Her på vores hjemmeside kan du besøge “Hjertelægen” og læse mere om dine muligheder for en undersøgelse og scanning på hjerteklinikken.

Vi glæder os til at arrangere dit kommende ophold i Det Danske Hus i Puerto Banus.

Vi er naturligvis medlem af Rejsegarantifonden nr 3377.

.

Translate »