Om os

Tre års forarbejde bag Tryghedsrejser

Tryghedsrejser er ikke som rejsebureauer er flest. Vi har baseret vores virksomhed på at arrangere rejser for de cirka 80.000 danskere, som af den ene eller anden grund ikke længere har den samme mobilitet som tidligere.

Vi tilbyder vores gæster tryghed hele vejen, fra du står i check in i lufthavnen, til du lander hjemme i Danmark igen.Trygheden består i, at vores danske destinationschef tager imod dig, når du er landet i Malaga. Han er med, når du skal med bil eller minibus videre til hotellet i Benalmádena eller Det Danske Hus i Puerto Banus. Han hjælper med indtjekning på hotellet, holder informationsmøde og arrangerer en lille gåtur, så du lærer området at kende.

Bestyrelsen i Tryghedsrejser fra venstre: Søren Larsen, Dorte Olsen-Kludt (formand) og Arne Møller.

Tryghedsrejsers bestyrelse består af formand, direktør, Dorte Olsen-Kludt, GuldBoSund Friplejehjem og næstformand, vicedirektør, Søren Larsen samt undertegnede. Siden 2019 har Dorte og Søren været mine faglige sparringspartnere og taget del i udviklingen af Tryghedsrejser. Sammen har vi skabt rammen for “Det Danske Hus” i Puerto Banus, hvor vi tilbyder genoptræning og rehabiliteringsophold.

Tryghed er også vores garanti for dansk læge og dansk sygeplejerske, hvis uheldet er ude, eller hvis du generelt har behov for sundhedsfaglig assistance under opholdet. I Benalmádena har vi læge Anders Gemsing tilknyttet. I Puerto Banus er læge Henrik Reinhard tilknyttet. Han har sin praksis lige over for Det Danske Hus. Både Anders og Henrik har tidligere arbejdet på Montebello. Sygeplejerske Xandra Vestergaard er ligeledes tilknyttet Tryghedsrejser.

Kirsten Siggaard er ambassadør for Tryghedsrejser

Vi anbefaler, at du surfer lidt rundt her på hjemmesiden, hvor du kan læse alt om de to 4-stjernede hoteller i Benalmádena og om Det Danske Hus i Puerto Banus i det mondæne Marbella i Sydspanien. Her vil du bl.a. møde vores ambassadør, Kirsten Siggaard.
Hvad enten du vil holde fri og slappe af ved poolen, nyde tilværelsen under pergolaen med vajende palmer omkring dig eller har behov for at kombinere ferie med genoptræning efter en knæ- eller hofteoperation, eller du af andre grunde har ubalance i bevægeapparatet, så kan vi kan rådgive dig, så du får præcis dine ønsker opfyldt.
Vi flyver fra København og Billund samt fra Aalborg og Aarhus i højsæsonen til Malaga i Spanien.

Vi er naturligvis medlem af Rejsegarantifonden nr. 3377.

Translate »