Velkommen til Tryghedsrejser

Tryghedsrejser er ikke som rejsebureauer er flest. Vi har arrangere rejser for seniorer – nutidens “unge på 40”. Vi har særlig fokus på de cirka 80.000 danskere, som af den ene eller anden grund ikke længere har den samme mobilitet som tidligere. Derfor har vi Tryghedsgaranti – det betyder der er dansk læge og sygeplejerske på destinationen.

Vi tilbyder altid vores gæster tryghed, lige fra du står ved check in i lufthavnen, til du lander hjemme i Danmark igen.

I Malaga står vores danske destinationschef klar til at tage imod dig. Han er med, når du skal med bil eller minibus videre til et af hotellerne i Benalmádena eller til Det Danske Hus i Puerto Banus. Han hjælper med indtjekning på hotellet, holder informationsmøde og arrangerer en lille gåtur, så du lærer nærområdet at kende.

Vores Tryghedsgaranti sikre, at du kan komme til en dansk læge og dansk sygeplejerske, hvis uheldet er ude, eller hvis du generelt har behov for sundhedsfaglig assistance under ferien. I Benalmádena har vi læge Anders Gemsing tilknyttet. I Puerto Banus har læge Henrik Reinhard sin praksis lige over for Det Danske Hus. Sygeplejerske Xandra Vestergaard er ligeledes tilknyttet Tryghedsrejser. Tusinder af danskere har gennem årene modtaget genoptræning på Montebello, hvor begge vores læger er tilknyttet.

Kirsten Siggaard, ambassadør for Tryghedsrejser.

Kirsten Siggaard er ambassadør for Tryghedsrejser. Kirsten har besøgt vores hoteller og Det Danske Hus. Du finder Kirstens anbefaling af de tre steder på hver deres side. Hvis I er en forening eller organisation og samler en gruppe på 12-15 gæster, så arrangerer vi en rejse, hvor Kirsten er med. Opholdet kan inkludere en ”Syng Med Aften”, foredraget “Fra korpige til Piaf” eller Golf & Gourmet, hvor der er inkluderer tre x green-fee incl. buggy og to middage på fantastiske restauranter.

Vi anbefaler, at du surfer lidt rundt her på vores hjemmeside, hvor du kan læse alt om vores to 4-stjernede hoteller i Benalmádena og om Det Danske Hus i Puerto Banus i det mondæne Marbella i Sydspanien, hvor du kan slappe af ved poolen, nyde tilværelsen under pergolaen med vajende palmer omkring dig. Har behov for at kombinere ferien med fysioterapeutisk genoptræning efter en knæ- eller hofteoperation, eller har du ubalance i bevægeapparatet, så kan vi kan vi altid rådgive dig.

Vi flyver fra København og Billund samt fra Aalborg og Aarhus i højsæsonen til Malaga i Spanien.

Translate »