Vores Restaurant

Restauranten er vores samlingspunkt

Der er intet så indbydende som et pænt veldækket bord. Hver eneste dag til morgenbuffet, til frokost og til aftensmad mødes vi i restauranten. Altid pænt dækket op med smuk porcelæn, bestik og glas. Her får man lyst til at sætte sig i de lækre komfortable stole, og indtage sit måltid.

Bord i restaurant dækket op til middag

Morgenbuffeten er altid frisk og lækker, det er en såkaldt Continental Breakfast, som du måske kender fra de fleste hoteller, når du har været på ferie:

Der er frit valgt mellem kaffe og the, forskellige juicer, rundstykker, (der i Spanien mere har udseende af flutes), smør, ost, pålæg og marmelade. Der serveres yoghurt med mysli, scrambled eggs med bacon og almindelig kogte æg samt donuts og wienerbrød.

Vi har en dygtig og passioneret kok, der sætter en ære at tilberede de lækreste måltider, der serveres frokost og middag. Der er der ALTID to retter at vælge imellem.

Vi er i Spanien, som er rigt på grøntsager og frisk frugt.

Fisk landes hver dag fra Middelhavet og Atlanterhavet

Kødkvæg græsser på sletternes oppe ved Valencia.

Kyllinger, ja du tror det næppe, men en friskslagtet kylling vejer næsten 2 kilo. Der bliver taget hensyn til diabetikere diæter, allergier og selv de kræsne får særlig opmærksomhed, for såvel til frokost som til middagen er der to retter at vælge

Translate »