Tryghed døgnet rundt

Du er ikke alene, når du rejser med Tryghedsrejser til Puerto Banus.

Vi ved, at der i Danmark er ca 80.000 mennesker, der gennem de seneste 25-30 år har rejst på ferie i udlandet, men af forskellige årsager, kan de ikke længere følge med på udflugter, enten fordi de har udfordringer med rollatoren, de moderne hoteller, for mange trapper og ujævne stier og fortove.

Alt det og mere mere har vi taget højde for i Det Danske Hus i Puerto Banus på den spanske solkyst – også kaldet Costa del Sol. Her koncentrerer vi os om dig, fordi vi i Det Danske Hus i Puerto Banus har skabt idegrundlaget for dig der vil nyde solen og varmen i trygge rammer og for dig, der vil kombineret sol og sommer med genoptræning efter hofte- eller knæoperation.

Som udgangpunkt tilbyder vi en basispakke som indeholder direkte fly fra København og Billund, samt i højsæsonen fra Aalborg og Aarhus til Malaga t/r, transfer fra lufthavnen i Malaga til Puerto Banus t/r, ophold i en standard lejlighed og fuld forplejning i 14 dage incl øl eller vin til maden, en Bailey til kaffen, samt en udflugt med dansk frokost på La Vida i Fuengirola. Prisen kan svinge lidt, afhængig af hvornår på sæsonen du vil afsted. Alle priser finder du ved at klikke på menuen “Priser”.

Har du brug for assistance?


Du kan tilkøbe en Personlig Assistent som møder dig i lufthavnen og flyver sammen med dig til Malaga.

Du kan tilkøbe en Personlig Assistent som møder dig i lufthavnen og flyver sammen med dig til Malaga.

Har du behov for assistance til at komme ombord i flyet og fra borde, hjælp til at hente din bagage fra bagagebåndet og følge dig til bilen, der køre dig til Puerto Banus – så er det en opgave Falck tager sig af i de danske lufthavne. I Malaga står der personale klar til at modtage dig. Det er gratis, du skal blot gøre os opmærksom på det når du bestiller din rejse.

Vi er ikke et plejehjem

Vi er heller ikke et hotel!

Men du kan være ganske tryg, selv om du er et fremmed sted. Fra klokken 22.00 – 08.00, har vi en engelsk-talende sygeplejerske i nattevagt. Hvis det bliver nødvendigt, kan der tilkaldes dansk personale. Desuden har vi fast tilknyttet læge som kan tilkaldes døgnet rundt.

Du skal være fyldt 65 år når du køber en rejse hos os, det samme skal din ægtefælle eller rejsefælle, hvis I er to der rejser sammen. Som udgangspunkt skal du være selvhjulpen, men kniber det med støttestrømpen eller har du brug for hjælp når du skal i bad, så løser vi det.

Har du behov for ekstra hjælp?

Tryghedsrejser har en stab af Personlige Assistenter med sygeplejefaglig baggrund, som er klar til at hjælpe dig under dit ophold

Tryghedsrejser har en stab af Personlige Assistenter med sygeplejefaglig baggrund, som er klar til at hjælpe dig under dit ophold vi siger Tryghed, så mener vi tryghed. Vi ved hvor vigtigt det er, at der er hjælp til støttestrømpen eller en der vil hjælpe dig i poolen eller tage med til stranden. Derfor har vi som udgangspunkt altid dansk personale tilstede i dagtimerne. Desuden har du mulighed for at tilkøbe en dansk Personlig Assistent i det omfang du har behov. Alle muligheder finder du i menuen Prisliste. Har du særlige ønsker eller behov, så vil vores rejsekonsulent naturligvis hjælpe med at løse

dem.

Genoptræning og rehabilitering

Sammen med din personlige fysioterapeut lægger du en plan for genoptræningen af knæ eller hofte mens du er hos os i Puerto Banus

Hvis du ikke har en genoptræningsplan med hjemmefra, så udarbejder vores dygtige fysioterapeut et program, der tager udgangspunkt i dit funktionsniveau.

For rigtig mange knæ- og hofteopererede er det en stor udfordring at genvinde førligheden efter operationen, derfor tilbyder vi et ophold med genoptræningsprogram, hvor du sammen din personlige fysioterapeut genoptræner dit knæ eller din hofte i 10-12 dage. Det foregår i vores træningslokale og i vores varmtvandbasin.

Men husk…der skal være gået 12 uger fra din operation, til du deltager i genoptræning hos os.

Prisen for et genoptræningsophold incl. 14 dage i sydens sol med fuld forplejning kan nemt matche et lignende ophold i Danmark. Vores priser finder du under menuen Prisliste.

Velvære og selvforkælelse

Det er gratis at deltage i de workshops vores dygtige ergoterapeuter og fysioterapeuter arrangerer i løbet af dit ophold. Sammen med alle de dejlige ting du kan opleve på og omkring vores ældrecenter i Puerto Banus, så er der også mulighed for selvforkælelse: Lad os bare fremhæve massage. Vores super dygtige faguddannede massør er klar til at tage sig af dig. Hvad enten du har skavanker eller hvis du har behov for velvære.

Mulighederne finder du i prislisten,

.

Translate »